UPRAVLJANJE S SENZORJI NETATMO

VREMENSKA POSTAJA

Z vremensko postajo spremljamo kakovost našega okolja. Postaja iz okolja zbira podatke in jih preko Wi-Fi omrežja pošilja na ADC aplikacijo. Vremenska postaja vsebuje notranji in zunanji modul, ki zagotavlja aktivno spremljanje vremenskih pogoje znotraj in zunaj vašega doma. Vremenska postaja budno spremlja podatke o temperaturi, vlagi, zračnem pritisku, nivoju hrupa in koncentraciji CO2. Več kot 80% svojega časa preživimo v zaprtih prostorih, kjer je zrak veliko bolj onesnažen kot zunaj. Vremenska postaja meri onesnaženost v zaprtih prostorih s senzorji CO2 tako, da preko svojih senzorjev spremlja podatke in vas v primeru slabega zraka, ADC aplikacija avtomatsko prezrači vaš dom in tako živite v bolj zdravem notranjem okolju. Vremenska postaja ima zelo eleganten dizajn in se zlahka prilega vsakemu domu. Trdno enodelno aluminijasto ohišje brezžične vremenske postaje je odporno na vremenske vplive.

Vremenska postaja
Pametni merilec vetra

PAMETNI MERILEC VETRA

Pametni merilec vetra je sodobno zasnovan in se sedaj ponaša z najnovejšo ultrasonično tehnologijo. Z napravo spremljamo in merimo smeri in moči vetra, saj zagotavlja profesionalne podatke, ki so jih do sedaj omogočale le profesionalne meteorološke naprave. Pametni merilec metra ima merilni razpon med 0 in 180 km/h in zagotavlja natančnost 1,8 km/h. Naprava je odporna na dež, točo, UV žarke in močan veter. Vaše življenje bo olajšano z pametnim merilcem vetra, saj boste ob močne vetru vaša senčila avtomatsko dvignili oziroma boste sami nastavili scenarij, kaj se zgodi ob določeni hitrosti vetra.

PAMETNI MERLIEC DEŽJA

Pametni merilec dežja ima vgrajen senzor padavin, ki v trenutku zazna dež. Senzor padavin omogoča merjenje padavin v milimetrih na uro, skupaj z intenzivnostjo in količino v zadnji uri. Podatke lahko izkoristite za optimizacijo doma, posode pa po deževju ni potrebno izprazniti. Tako boste lahko prevzeli nadzor nad vremenom in spremljali vse vidike vašega okolja. Pametni merilec dežja je preprost in eleganten in je energetsko učinkovit, saj je življenjska doba baterije 1 leto. Merilec je odporen na vse vremenske pojave.

Pametni merilec dežja